A Magyar Labdarúgó Szövetség adatbázisa, jegyzőkönyvek, tabellák »»»

Aktuális Hírek

A 2012/2013-as tavaszi szezon eredményei

A Derecskei Labdarúgók Sportegyesületének a felnőtt csapata márciusban megkezdte a 2012/2013-as bajnokság tavaszi szezonját.A fordulók eredményei és az edzői nyilatkozatok a linkekre kattintva megtekinthetőek.

kép

22. forduló eredményei
21. forduló jegyzőkönyve 20. forduló elhalasztva 19. forduló eredményei 18. forduló elhalasztva 17. forduló eredményei 16. forduló eredményei

Ide kattintva olvasható a hajdubiharifoci.hu által a téli szezonban készített interjú a derecskei csapat edzőjével, Bálint Tivadarral. Esélylatolgatás, felkészülési tervek, visszaemlékezések...

www.derecskefoci.hu - forrás:mlsz frissítve:2013.03.28.


A 2012/2013-as őszi szezon eredményei

A Derecskei Labdarúgók Sportegyesületének a felnőtt csapata augusztusban megkezdte a 2012/2013-as bajnokság őszii szezonját. A fordulók eredményei és az edzői nyilatkozatok a linkekre kattintva megtekinthetőek.

felnőttcsapatkép
Az Ebes elleni őszi mérkőzés ide kattintva megtekinthető

15. forduló eredményei

14. forduló eredményei 13. forduló eredményei
12. forduló eredményei 11. forduló eredményei 10. forduló eredményei 9. forduló eredménye 8. forduló eredményei 7. forduló eredményei 6. forduló eredményei 5. forduló eredményei 4. forduló eredményei 3. forduló eredményei 2. forduló eredményei 1. forduló eredményei

www.derecskefoci.hu - forrás:mlsz frissítve:2012.11.02.


A A 2011/2012-es tavaszi szezon eredményei

A Derecskei Labdarúgók Sportegyesületének a felnőtt csapata márciusban megkezdte a 2011/2012-es bajnokság tavaszi szezonját.A fordulók eredményei és az edzői nyilatkozatok a linkekre kattintva megtekinthetőek.

felnőttcsapatkép

30. forduló eredményei
29. forduló eredményei 28. forduló eredményei 27. forduló eredményei +képek 26. forduló eredményei 25. forduló eredményei 24. forduló eredménye 23. forduló eredményei 22. forduló eredményei 21. forduló eredményei 20. forduló eredményei 19. forduló eredményei 18. forduló eredményei +képek a galériában, 17. forduló eredményei 16. forduló jegyzőkönyve

www.derecskefoci.hu - forrás:mlsz frissítve:2012.03.13.


Az őszi szezon értékelése

November végén befejeződtek a megyei foci bajnokságok őszi küzdelmei. A Derecskei Labdarúgók Sportegyesülete (DLSE) csapatainak a munkáját értékelte Török Sándor elnök, Makleit Tibor vezetőedző és Benedek Barnabás utánpótlásedző.

Török Sándor az egyesület elnöke, így fogalmazott az idei szezonnal kapcsolatban: - Jól sikerült a nyári felkészülés, erősítettünk a játékosállományon és Makleit Tibor vezetőedző munkáját segíti az idei szezontól Bálint Tivadar játékos-pályaedző is. Reális volt az első hatba kerülés, amely az előre kitűzött célunk volt. Az elején jöttek is az eredmények, azonban négy meghatározó játékosunk megsérülése - vagy akár Tóth Szilveszter nem várt elfoglaltságát is említhetem - következményeként hullámvölgybe kerültünk. (Az említett frissen igazolt derecskei labdarúgó bekerült az egyik kereskedelmi csatorna valóságshowjába.)

Szeretném azonban kiemelni ebből az időszakból is azt a pozitív tényt, hogy amikor bajba voltunk, akkor sem egymással veszekedtünk, vitatkoztunk, hanem próbáltunk összefogni és együtt kimászni a gödörből. Ennek köszönhetően és pár játékos felépülésének az eredményeként sikerült kilábalni ebből a nehéz helyzetből. Fontos, hogy ez a csapat akkor is a Miénk volt, amikor bajban voltunk, amikor nem jól alakultak a dolgaink, de most is a Miénk amikor már rendeződtek a viszonyok. Terveink közt szerepel egy-két új játékos leigazolása, de ugyanezen a megkezdett úton akarunk járni, nevezetesen, hogy a keret több mint nyolcvan százaléka derecskei. Továbbiakban sincs más célunk, minthogy derecskei szakemberekkel, a felnőtt csapat kezdőjében is rendre hat-hét-nyolc saját nevelésű futballistával minél eredményesebben szerepeljünk.

megye1

Egy szerethető felnőtt csapatunk van, amely jól illeszkedik az egyesület életébe. Minden csapatunk aktívan működik, megfelelő játékos létszámok mellett. Szeretnénk, a közeljövőben a helyi oktatási intézményekkel még szorosabbra fűzni a kapcsolatot a folyamatos fejlődés érdekében. Jó kapcsolatban vagyunk a megyében más klubokkal, a megyei labdarúgó szövetséggel vagy akár a játékvezetőkkel is. A DLSE szakmai és infrastrukturális adottságainak köszönhetően az idei szezontól ismét körzetközpont lettünk az idén újra induló Bozsik-programban. Mikepércs és Konyár labdarúgó egyesületeit segítjük szakmailag, illetve adminisztrációs munkával, tanácsadással.

Szeretném megköszönni a támogatást mindenkinek, kiemelve Derecske Város Önkormányzatát és az évek óta folyamatos szponzorunkat a Kész-Gép Kft-t. Természetesen nagy köszönet illeti a szülőket, akik nélkül az utánpótlás csapataink nem működhetnének. Továbbá köszönöm az egyesület minden edzőjének az egész évi munkáját, akik szerény tiszteletdíj fejében végzik lelkesen és lelkiismeretesen feladataikat. Egyesületünk nevében kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánok minden olvasónak!

Bozsik

Makleit Tibor vezetőedző, aki játékos pályafutása befejezését követően már közel harminc éve dolgozik a derecskei labdarúgásban, jelenleg a megyei első osztályú felnőtt csapat edzője és az országos Bozsik utánpótlás programnak a körzeti vezetője így értékelt: - Az őszi szezonra rányomta a bélyegét az a sérüléshullám, amely a felkészülési szezon és az első pár forduló győzelmeit követően tört ránk. Sajnos, amíg az edzőmeccseken a jelenleg éllovas csapatokkal is felvettük a versenyt, addig a bajnokságban becsúszott több váratlan és nagyobb vereség is. Azonban ezernyi győzelemből sem lehet annyit tanulni, mint egy vereségből és én úgy gondolom, hogy a fiúk tanultak a hibáikból. Szeretném kiemelni a polgári mérkőzést, ahol háromgólos hátrányból tudtunk felállni. A vereség benne van a labdarúgásban, de mindenképpen szűksége van egy csapatnak arra, hogy legyen tartása a nehezebb időkben is. A tavaszi szezonban szeretnénk még feljebb tornázni magunkat a tabellán.

Bozsik

Pár mondat erejéig kitérnék arra a tényre is, hogy az évek óta zajló folyamatos utánpótlás nevelésünk eredményességét jól mutatja az ifjúsági csapatunk tavalyi dobogós helyezése. Azonban a felnőtt csapatba abból a gárdából is csak néhány játékost sikerült beépíteni, mert többen elkerültek Derecskéről más városokba, egyetemekre, főiskolákra. Ennek a folyamatnak egyrészt örülünk, hiszen sikeresen felnőtt emberek kerülnek ki tőlünk, de ugyanakkor ők hiányoznak is a felnőtt csapat játékosállományából. Azonban őszintén hisszük, hogy ez az egyetlen járható út, nem "percemberek" dicsőségét szeretnénk meglovagolni, hanem a derecskei labdarúgókra szeretnénk építkezni.

Az utánpótlás csapatainkkal kapcsolatban kiemelném a Bozsik-program sikerességét, aminek köszönhetően közel száz gyermeklabdarúgót foglalkoztathattunk az ősszel. Itt a derecskei csapatok edzői a következők U7: Nagy Sándor, U9: Nagy Károly, U11: Szabó Lajos. Megrendezésre kerültek körzeti gyermek labdarúgótornák, körzeti válogatott edzések, foglalkozások. A tömegesítést követően a kiválasztások során tehetségeink alközponti és megyei válogatott szinten is remekül helytállnak. Három idősebb korosztályos utánpótlás csapatunk pedig a megyei bajnokságokban játszanak, szép eredményekkel. A gyermek és serdülő csapatunk is egy tanulási folyamat közepén járnak, edzőik U13: Makleit Zsolt, U16: Kiss László. Náluk, az eredményeknél is fontosabb, hogy elsajátítsák azokat a képességeket a gyerekek, amelyek a korosztályos képzésnek a legfontosabb elemei.

Az ifjúságiak (U19) edzője Benedek Barnabás, aki egyben a megyei harmadosztályú csapat vezetője is: - Az ifjúságiak az előzetes elvárásoknak megfelelő helyen végeztek. Egyfajta kettőség jellemezte a gárdát, egy kimagasló eredmény után következett egy gyengébb mérkőzés. Hullámzó még a játékosok teljesítménye, úgy gondolom, hogy több alázattal kéne pályára lépniük. Amennyiben sikerül változtatni ezen a két tulajdonságon, akkor a tavaszi szezonban előrébb léphetünk az ötödik hely környékére.

megye3

A megyei harmadosztályú felnőtt csapatomnál elmondhatom, hogy az idei szezonban beérett az elmúlt hét év közös munkája. Csak pozitívumokat tudok kiemelni az együttessel kapcsolatban. Nagyon összetartóak vagyunk, részben ennek köszönhető kimagasló eredményünk is. A játékosok önerőből futballoznak, jelenleg veretlenként a második helyen állunk, amit tavasszal mindenképpen szeretnénk - legalább - megtartani. - Tájékoztatta lapunkat a szakember.

Végül egy érdekes tény a derecskei labdarúgó egyesületről: nem csak a legnagyobb múltú működő egyesület a városban a focistáké, hanem a legnagyobb tömegbázissal is ők rendelkeznek. Hétről-hétre nyolc csapatban, több mint 120 leigazolt játékos lép pályára, Derecske városát képviselve.

www.derecskefoci.hu, frissítve:2011.12.17.


A 2011/2012-es őszi szezon eredményei

A Derecskei Labdarúgók Sportegyesületének a felnőtt csapata augusztusban megkezdte a 2011/2012-es bajnokság őszi szezonját. A fordulók eredményei és az edzői nyilatkozatok a linkekre kattintva megtekinthetőek.

felnőttcsapatkép

15. forduló eredményei 14. forduló eredményei 13. forduló eredményei 12. forduló eredményei
11. forduló eredményei 10. forduló eredményei 9. forduló eredményei 8. forduló eredményei
7. forduló eredményei 6. forduló eredményei 5. forduló eredményei 4. forduló eredményei
3. forduló eredményei 2. forduló eredményei 1. forduló eredményei

www.derecskefoci.hu - forrás:HAON frissítve:2011.12.17.
A Magyar Labdarúgó Szövetség adatbázisa, jegyzőkönyvek, tabellák »»»


Legkisebbektől, a legnagyobbakig!

Minden korosztályban várja a mozgást és a focizást kedvelő jelentkezőket egyesületünk.

98-asok
www.derecskefoci.hu, frissítve:2011.11.7.Honlapunk létrehozásának a főtámogatója!A honlap folyamatos fejlesztés, feltöltés alatt. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.